Prvom samostanlnom revijom Dragane Dragović, 12. marta u 19h u okviru manifestacije Veče Novobeogradjana u prostorijama Novobeogradske kulturne mreze (NBKM) svečano je otvorena izložba kreacija Dragane Dragović, kao i radova njenog oca Radivoja Dragovića. Izložbu i reviju su otvorili Radivoje Dragović, ispred radionice mojUnikat i Aleksandra Djogović, ispred NBKM. Prvi se okupljenima, u prepunom foajeu prostorija NBKM, obratio Radivoje Dragović, primenjeni umetnik, čiji su radovi ove nedelje izloženi u prostorijama NBKM. Zahvalivši se prisutnima na dolasku u tako velikom broju i otvorio izložbu. U opuštenoj atmosferi uz koktel, prisutni su uživali u slikama, ukrasnim flašama, makrameu i nakitu koje je izradio Radivoje Dragović i kreacijama Dragane Dragović.

Oko 19:30 casova, sala je već bila puna i revija je počela. Mogli su se videti novi modeli iz kolekcije za leto 2011. Modeli koju su varirali od ručno slikanog srpskog platna, preko majci i kompleta sa heklanim detaljima, do svečanih haljina i venčanice.

Na kraju revije, Draganu Dragović je okupljena publika 3 puta vracala na bis.

Posle revije je prisutne zabavljao bend Cirkus Funkestra, pojačan Mladenom i Vladimirom Dragovićem. Svirka je počela pesmom “U leru” koju je napisala pevačica grupe Cirkus Fankestra, Ksenija Kuljaca, a za koju je muziku napisao Slobodan Dragović.

Za šminku je bila zadužena Milica Jevtić Kozomara, za fotografiju Aleksandra Popović, dok su frizure bile delo Bojane Milosević.

Reportaža na jutranjem programu RTS1

U nedelju 13. marta 2011. na RTS1 u jutarnjem programu je prikazan izveštaj sa dogadjaja. RTS1 je ispratio celi tok otvaranja izložbe i revije. Pogledajte šta su kamere RTS zabeležile.

jutarnjiprogram

Dragana i Radivoje gostovali na RTS1 u Žikinoj Šarenici

Specijalni gosti u 561. emisiiji Žikina Šarenica, u subotu 12. marta 2011, bili su članovi porodice Dragović – Dragana, Radivoje, Slobodan, Mladen i Vladimir. Dragana je predstavila svoje kreacije, eksluzivno pre revije, dok je Radivoje prikazao radove radjene u tehnici makrame, kao i slikanje na flašama. Slobodan, Mladen i Vladimir su se predstavili publici pesmom “U Leru” koju je napisala Ksenija Kuljaca, a za koju je muziku radio Slobodan Dragović.

Pogledajte skraceni snimak gostovanja.

sarenica

Dragana gostovala na jutarnjem programu Studia B

Dragana Dragović i Aleksandra Djogović bile su gošće na jutarnjem programu Studia B, gde su pozvale gledaoce da posete reviju i izložbu, a Aleksandra se pored ostalog zahvalila Dragani na njenom humanitarnom radu i pomoći koje pruza deci. Dragana je najavila prodajnu reviju od koje bi sredstva išla u dobrotvorne svrhe. Pogledajte snimak gostovanja

beogradedobrojutro